Doriți ca petrecerea pe care o visați de atâta timp să devină o realitate plăcută și unică? Vreți ca ziua dumneavoastră specială să devină un eveniment magic și de neuitat? Style Events Târgovişte îți garantează că detaliile contează și sunt mai presus decât orice!

Lăsați grija amănuntelor pe mâinile profesioniștilor, iar dumneavostră rezervați-vă “grija” de a vă simți cât mai bine. Style Events organizează nunți, cununii, botezuri, majorate, zile onomastice, petreceri private, absolvire, reuniune, mese festive de sărbători sau orice tip de eveniment gândit de dumneavostră.

Serviciile pe care vi le oferă Style Events sunt: orchestră, foto-video, decor, oglindă magică, fum greu, gheață carbonică, photocornere și altele. Oglinda magică pe care o pune la dispoziție este prevazută cu echipamente profesionale de fotografiere și printare. Pozele realizate sunt în format 10X15, iar fundalul (template-ul) acestora se realizează pentru fiecare client în parte, în funcție de de dorințele acestuia.

Pentru crearea unor poze unice Style Events vă pune la dispoziție diverse pălării, ochelari, mustăți și alte echipamente de recuzită.

Prețurile de închiere sunt:

  • 4 ore – 1 200 lei
  • 6 ore – 1 500 lei
  • 8 ore – 1 800 lei.

De asemenea, Style Events  vă pune la dispoziție servicii de fum greu gheață carbonică la prețuri accesibile:

  • Fum greu și gheață carbonică + operator – 450 lei (gratuit – artificii tort)
  • Fum greu, gheață carbonică, patru artificii vulcan fără fum și fără miros + operator – 600 lei (gratuit – mașină baloane de săpun și artificii pentru tort).

Style Events oferă o gamă foarte variată de servicii pentru organizare evenimente și se află pe Strada Câmpulung, nr. 79 A, din Târgoviște. Programări pentru  evenimentele dorite se fac zilnic, la numărul de telefon 0723 315 494.

Așadar, alegeţi Style Events pentru evenimente deosebite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *