Inca din anul 2016 va oferim evenimente organizate in regim full-service. Ne mandrim cu o experienta nepartinitoare, multa iscusinta, indrazneala si creativitate din exces.
De ce ai alege serviciile noastre?
Pentru ca un eveniment reusit e atunci cand tu nu ai grija lui. Ne incredintezi ideea, iar noi o conturam si o expandam pana la ultimul detaliu, astfel incat in ziua evenimentului, tot ce trebuie sa faci e sa sarbatoresti. Asta fie ca vrei sa organizam un eveniment corporate sau un eveniment privat. Ne lasam inspirati de povestea ta, ne implicam personal si avem grija ca evenimentul tau sa fie unic si sa-ti trezeasca amintiri placute. STYLE EVENTS va ofera o gama larga de servicii: organizari petreceri pentru copii, organizare serbari, organizare petrecerea burlacilor, organizare cereri in casatorie, organizare zile aniversare si zile festive, organizare majorate, organizare balul bobocilor, organizare spectacole in aer liber, organizare targuri si expozitii, evenimente corporate, organizare logodna, organizare nunti in aer liber, organizare botezuri in aer liber, organizare petreceri moț, aniversarea a 25 respectiv 50 de ani de casatorie workshop-uri, lansari de produse, conferinte si simpozioane, spectacole pentru copii, Valentine’s Day, 1 martie, 8 martie, 1 iunie, orice alt eveniment la cerere.

Cum lucram?
La prima vedere, oricine crede ca poate organiza o nunta sau un eveniment. Daca un eveniment oarecare inseamna responsabilitati multiple, atunci imaginati-va cum e sa iti organizezi propria nunta. Faci o lista cu ce iti trebuie, dar de unde incepi? Cine iti contracteaza cele mai bune servicii de la furnizorii din piata, la un pret corect? Cum scapi de fiecare data de la serviciu sa te vezi cu fotograful, cu muzica, cu cel care iti face sonorizarea etc.? Ajungi acasa si in loc sa te relaxezi dupa o zi de munca, te gandesti la ce mai ai de facut si cat de repede trece timpul. De ce oare sa faci toate aceste lucruri, cand te poti bucura cu adevarat de organizarea nuntii tale, fara sa ai responsabilitati, fara sa faci planning-uri si bugete? Aici intervine rolul nostru, deoarece cei care apeleaza la serviciile noastre au inteles ce fel de munca si stres implica organizarea nuntii lor. Au inteles ca prin alegerea facuta de a ne implica alaturi de ei in aceasta noua si frumoasa aventura, nu inseamna ca pierd controlul, ci din contra, au mai mult timp sa se bucure cu adevarat de perioada frumoasa de pregatiri fara a se mai stresa inutil. Ce facem noi mai exact la un eveniment? Raspunsul difera de fiecare data, in functie de necesitatile si doritele fiecarui client in parte. Deci nu exista pachete sau servicii standard, exista doar ceea ce isi doreste clientul!

Asadar, daca faci parte din aceasta categorie de persoane, asteptam cu drag telefonul tau pentru a scrie impreuna povestea voastra! Pentru mai multe detalii despre pachetele standard pentru nunta si botez vezi OFERTELE SPECIALE.

Echipa Style Events organizeaza evenimentele de la inceput pana la sfarsit si anume:
-conceptul evenimentului, servicii muzicale: program pe toata durata desfasurarii evenimentului, formatii, lumini,servicii foto/video DJ, inchiriere restaurant, cabina foto, decoratiuni sala, aranjamente florale / baloane, baloane heliu, speeker pentru prezentarea evenimentului, ursitoare, dansatoare, personaje disney, masina baloan sapun, confeti, gheata carbonica, gheata carbonica alimentara, invitatii, marturii, huse si funde scaune, mese prezidiu, lumanari, hostess, fantana de ciocolata, candy bar, lampioane.
Evenimentul va fi personalizat
in functie de dorinta fiecaruia
Indiferent de bugetul tău, organizatorul nostru de evenimente va găsi cea mai buna varianta pentru tine.